درباره چای ماسالا هندی

چای ماسالا هندی ترکیبی از میخک، دارچین، زنجبیل، هل، جوز، فلفل سیاه و چای سیاه می باشد که با شیر درست می شود. ادویه ها نقش حیاتی در کشور هند دارند آنها در تمام غذاهایشان از ادویه ها به مقدار فراوان استفاده می کنند حتی چای هایشان نیز از این قاعده مستثنی نیست. هند یکی از اصلی‌ترین کشورهاییست که طیف وسیعی از ادویه‌ها را تولید و عرضه می‌کند و همین موضوع سبب شهرت چای ماسالای این کشور و تفاوت عطر و طعم آن با دیگر کشور های تولیدکننده ماسالا شده است. البته ادویه های چای ماسالا در روش های سنتی به صورت تازه و کوبیده شده استفاده می شوند ولی امروزه جهت جلوگیری از اتلاف وقت، تمام ادویه ها به صورت یکجا آسیاب شده و بسته بندی به فروش می رسند.

 

انواع چای ماسالا هندی

چای ماسالا اسپایسی تاج محل

چای ماسالا کلاسیک تاج محل

چای ماسالا ماساتی

چای ماسالا میس ایندیا

چای ماسالای ایرانی

محبوبیت چای ماسالا در سراسر جهان سبب شده تا بسیاری از کشورها از جمله ایران اقدام به تولید این نوشیدنی خوش عطر و طعم نمایند. از آنجایی که اصالت چای ماسالا به کشور هند برمی‌گردد، تولیدکنندگان ایرانی نیز سعی بر این داشته اند که ادویه های هندی مرغوب و با کیفیت را در لیست مواد اولیه کارخانه هایشان قرار دهند. ترکیبات چای ماسالا در سراسر دنیا با توجه به شرایط کمی متفاوت می باشد اما تعداد اقلام اصلی این دمنوش همان ادویه های چای ماسالا هندی است، و ترکیباتی همچون جنسینگ، وانیل، زعفران، گل محمدی، رازیانه و … نیز اختیاری می باشد. لذا در بازار داخلی، چای ماسالا ایرانی را همانند مدل های هندی به صورت پودری و آسیاب شده می توانید در بسته بندی های مختلف خریداری نمایید.

انواع چای ماسالا ایرانی

چای ماسالا بگتو

چای ماسالا آفرینش

چای ماسالا پپتینا

چای ماسالا نیوشا

محبوب ترین نوشته ها

تازه ترین مقالات

Call Now Buttonتماس بگیرید